Betaalmogelijkheden

Bij Olieliefhebbers streven we ernaar om jouw winkelervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom bieden we verschillende veilige en handige betaalopties, zodat je eenvoudig kunt betalen op de manier die het beste bij jou past. Lees verder om meer te weten te komen over de verschillende betaalmogelijkheden die we aanbieden.

iDeal

Door middel van iDEAL kun je in de vertrouwde omgeving van je eigen bank je bestelling afrekenen. Uw bestelling wordt direct afgerond en zal ook direct volgens de geldende levertijden verzonden worden.

PayPal

PayPal is een online betaalplatform. Een PayPal-account aanmaken doe je online met je e-mailadres. PayPal heeft net als een bank een online omgeving, waarin je betalingen kunt uitvoeren en je transacties kunt bekijken. 

CreditCard

Een creditcard is een betaalmiddel waarmee je veilig kunt betalen op allerlei locaties, zowel in binnenland, buitenland als online. Bij een creditcardbetaling hoef je pas achteraf te betalen. De creditcarduitgever schiet je het bedrag tijdelijk voor zover je bestedingslimiet toereikend is.

Betaalinsructies bij een bankoverschrijving

Wil je liever een bankoverschrijving doen, dan kun je na het bestellen de openstaande rekening overmaken naar de rekening van VOF Roest en Bel Haj Ammar.

Nadat je de bestelling hebt geplaatst kun je het totaalbedrag van de bestelling onder vermelding van het bestelnummer naar ons overmaken. Voor een overschrijving heb je de volgende gegevens nodig:

Bank: KNAB
Naam: VOF Roest en Bel Haj Ammar
IBAN: NL61KNAB0258379065
BIC / Swift: KNABNL2H