Young Living

In de wereld van Young Living komen gezondheid, welzijn en de kracht van de natuur samen om jou en je gezin te ondersteunen.

Wereldleider in etherische oliën en welzijn

In de wereld van Young Living komen gezondheid, welzijn en de kracht van de natuur samen om jou en je gezin te ondersteunen. Als moeder begrijp ik hoe belangrijk het is om alleen het beste voor onze dierbaren te willen, en Young Living deelt deze zorg voor jouw welzijn en dat van je kinderen.

Young Living is  toegewijd aan het bieden van 100% pure, natuurlijke en hoogwaardige etherische oliën en wellnessproducten die de natuurlijke balans van jouw gezin ondersteunen. Of je nu op zoek bent naar kalmerende oliën voor het slapengaan, verzorgingsproducten voor de gevoelige huid, of natuurlijke alternatieven voor dagelijkse uitdagingen, Young Living heeft een oplossing voor jou.

Gezonde keuzes

Als moeder van twee kinderen dacht ik dat ik al het mogelijke deed om gezonde keuzes te maken voor mijn gezin, totdat ik me begon te verdiepen in de ingrediëntenlijsten van de verzorgingsproducten die we dagelijks gebruikten.

Het begon met een eenvoudige zoektocht op internet, maar al snel ontdekte ik iets waar ik erg van schrok. Veel van de producten die ik gebruik, bevatten een angstaanjagende hoeveelheid schadelijke chemicaliën. Dit moest anders, nam ik me voor. Dus begon ik mijn zoektocht naar veiligere alternatieven en via een vriendin kwam ik terecht bij Young Living.

Young Living bood 100% natuurlijke, pure etherische oliën en verzorgingsproducten die vrij waren van alle schadelijke ingrediënten waar ik zo bezorgd over was. De overstap naar Young Living-producten was een gamechanger voor mijn gezin.

Waarom kies ik voor Young Living?

Seed to Seal Garantie

Young Living hanteert het ‘Seed to Seal’ principe, wat betekent dat elk aspect van het productieproces, vanaf het zaadje tot aan het verzegelen van het flesje, onder strenge kwaliteitscontrole valt. Dit geeft me gemoedsrust omdat ik weet dat elk product dat ik kies, wordt ondersteund door deze garantie voor zuiverheid en kwaliteit.

Eigen Boerderijen

Young Living onderscheidt zich door het bezitten van hun eigen boerderijen en partner boerderijen die openstaan voor bezoekers. Dit betekent dat ik zelf kan zien hoe de planten worden geteeld, verzorgd en gedistilleerd tot de hoogwaardige oliën die ik vertrouw. Dit niveau van transparantie is ongeëvenaard.

Kwaliteitscontrole en Testen

Young Living neemt kwaliteitscontrole zeer serieus. Elk product wordt uitgebreid getest in hun eigen laboratoria en onafhankelijke gecertificeerde laboratoria om de zuiverheid, consistentie en kracht te waarborgen. Ik weet dat ik kan vertrouwen op de producten die ik in huis haal.

Therapeutische Kwaliteit

Young Living staat bekend om het accepteren van niets minder dan de hoogste kwaliteit. Hun etherische oliën zijn van therapeutische kwaliteit, wat betekent dat ik erop kan vertrouwen dat ze de meest effectieve en natuurlijke ondersteuning bieden voor het welzijn van mijn gezin. Er worden geen concessies gedaan als het gaat om kwaliteit.

Wat is de Seed to Seal garantie?

Wat is het verschil met andere merken?

Het verschil zit hem in de uitmuntende kwaliteit van de oliën en producten van Young Living, waaronder de geavanceerde diffusers. De oliën van Young Living staan bekend om hun honderd procent pure en natuurlijke samenstelling. Veel bedrijven voegen andere oliën, zoals amandelolie, toe, wat de effectiviteit vermindert. Hierdoor heb je aanzienlijk meer olie nodig, wat uiteindelijk tot hogere kosten leidt.

Het is belangrijk te weten dat bedrijven al vanaf 5% essentiële olie een product als zodanig mogen bestempelen. Young Living stelt echter de hoogste standaard met hun ‘Seed to Seal’ proces, waarmee ze als enige leverancier van essentiële oliën de garantie bieden voor de hoogste kwaliteit. Deze toewijding aan excellentie strekt zich uit tot al hun producten, waardoor Young Living een ongeëvenaarde betrouwbaarheid en puurheid biedt.